• Begin
  • Artikelen
  • Koppelingen

Koppelingen DKS Workflow

door ICTzaak Helpdesk

Met DKS Workflow automatiseer je het inkoopfacturen proces. En met onze koppelingen sluit je het proces aan op jouw organisatie. Lees hier alles over de standaard koppelingen en maatwerk mogelijkheden.

Koppeling met bedrijfssoftware

Inkooprelaties

We raden aan om altijd je bedrijfssoftware te koppelen aan DKS Workflow. Hierdoor komen je inkooprelaties direct beschikbaar in DKS Workflow en worden je inkoopfacturen herkening geautomatiseerd verbeterd. DKS Workflow van ICTzaak heeft voor diverse softwarepakketen al een koppelingen ontwikkeld. Staat je pakket er niet tussen? Neem dan contact op met een consultant om je te laten informeren over de mogelijkheden.

SnelStart
AFAS Software
PerfectView
Visma
Twinfield
Exact

Boekhouding

Voor het boeken van de inkoopfacturen hebben we een integratie met specialist go2UBL. Zij zijn onze aangewezen partner voor het verwerken van PDF- en e-facturen, er zijn geen opstartkosten en ze garanderen een 100% herkend document voor € 0,38 per stuk.

go2UBL

Koppeling met KVK

Een juiste juridische naam voor een inkooprelatie helpt met de herkenning van je inkoopfacturen. Daarom krijgt elke gebruiker van DKS Workflow standaard een integratie met het handelsregister van de KVK. Voer bij je inkooprelatie het acht cijferige KVK-nummer in en wij vullen de juiste juridische naam aan.

KVK

Koppeling met Microsoft 365

Gebruikersnamen en wachtwoorden zijn niet meer nodig met onze Microsoft 365-koppeling. Je logt in met de Microsoft 365-knop en kunt gelijk aan de slag.

Ontvang je alle inkoopfacturen op een Microsoft 365 e-mailaccount? Login met je Microsoft 365-account en koppel het juiste e-mailadres via onze koppeling met Microsoft 365.

Microsoft 365

Koppeling met Google Workspace

Gebruikersnamen en wachtwoorden zijn niet meer nodig met onze Google Workspace-koppeling. Je logt in met de Google Workspace-knop en kunt gelijk aan de slag.

Ontvang je alle inkoopfacturen op een Google Workspace e-mailaccount? Login met je Google Workspace-account en koppel het juiste e-mailadres via onze koppeling met Google Workspace.

Google Workspace